Yönetim Ve Organizasyon Sertifika Programı

Yönetim Ve Organizasyon Sertifika Programı
Yönetim Fonksiyonları eğitimi, yönetimin dört temel fonksiyonu olan planlama, örgütleme, yöneltme, denetleme ile yöneticilerin kullandığı en temel beceri olan karar verme ana başlıkları altında, düzeyi ve beceri gereğine göre yönetici, misyon, vizyon, strateji, kurumsal değerler gibi stratejik yönetim kavramlarının; amaç belirleme, örgüt yapısı, yetki, yöneticinin denetim alanı, örgütü bölümlendirme, dış çevre, motivasyon, takım yönetimi, etkililik-verimlilik, denetleme süreci, denetim türleri, karar verme süreci, karar türleri, grupların karar verme dinamiklerinin irdelendiği bir programdır

Bu eğitim, ister bir ticari işletmede ister bir kamu kuruluşunda yöneticilik yapan veya yapmaya hazırlanan ve yöneticiliği daha profesyonelce yapmayı hedefleyen katılımcılara, yönetim sürecini oluşturan dört temel fonksiyon ve temel yetkinlikler çerçevesinde önemli bir bilinç katmayı amaçlamaktadır.

Eğitimin Konu Başlıkları

• Yönetim ve Organizasyon Tanımı
  • Yönetimin Temel Özellikleri
  • Yönetimin Amacı
  • Yönetici ve Lider
  • Yönetim Şekilleri ve İşlevleri
  • Yönetim Fonksiyonları
  • Organizasyon ve Özellikleri
  • Örgüt Kavramı
  • Yönetim Teorileri

Neden Katılmalısın ?

• Kaliteli, güvenilir ve tanınırlığı yüksek üniversite belgenizi CV'nize altın harflerle yazdırın.
  • İş Mülakatlarında herkesten bir adım önde olun.
  • İşinizde yükselin ve kariyerinizde gelişim fırsatlarını kaçırmayın.