4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programı

4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programı
4-6 yaş grubu çocuklara yönelik eğitim verilen sınıflarında derse girmek isteyen öğreticilere yönelik bir kişisel gelişim sertifika programıdır.

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

• Birey Gelişmi Modülü
  • Psikomotor Gelişim Modülü
  • Bilişsel Gelişim Modülü
  • Dil Gelişimi Modülü
  • Sosyal Gelişim Modülü
  • Duygusal Gelişim Modülü
  • Ahlak Gelişimi Modülü
  • Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
  • Oyun Etkinlikleri Modülü
  • Uyumsuz Çocuklar Modülü
  • Drama Çalışmaları Modülü
  • Drama Uygulamaları Modülü
  • Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
  • Eğitici Oyuncaklar  Modülü
  • Çocukla İletişim – 1 Modülü
  • Çocukla İletişim – 2 Modülü

• ​Eğitim 32 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)  Program yaklaşık 960 saat iş yükünden oluşmaktadır.