Temel İşaret Dili Sertifika Programı

Temel İşaret Dili Sertifika Programı
İşaret dili,İşitme ve konuşma engelliler tarafından kullanılan el hareketlerini ve yüz mimiklerini içeren görsel bir dildir. İşitme ve konuşma engelli bireylerin toplumda iletişim olanaklarını arttırabilmek, İşaret dilini bilenlerin sayısının arttırılmasını sağlamak , İş yaşamlarında işitme engellilerle karşılaşmalarında onların ihtiyaçlarını kolaylıkla iletişim yolu olan işaret diliyle sağlama yeteneği kazandırmak.

• Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes bu eğitime başvuru yapabilir.

-    Harfler                                                              -    Giysiler

-    Selamlaşma tanışma                                      -    Zıt kavramlar

-    Sık kullanılan ifadeler                                     -    Ulaşım seyahat

-    Duygular                                                           -    Alışveriş harcama