Çocuk Gelişimi Sertifika Programı

Çocuk Gelişimi Sertifika Programı
Çocuk Gelişimi Sertifika Programı, anaokulu, kreş yada çocuk bakım evlerinde öğretici yardımcısı olarak çalışan veya bu alanda kariyer hedefleyen bireylere yönelik gelişim programıdır.

• Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes bu eğitime başvuru yapabilir.

• Birey Gelişimi Modülü
  • Psikomotor Gelişim Modülü
  • Bilişsel Gelişim Modülü
  • Dil Gelişimi Modülü
  • Sosyal Gelişim Modülü
  • Duygusal Gelişim Modülü
  • Ahlak Gelişimi Modülü
  • Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
  • Oyun Etkinlikleri Modülü
  • Uyumsuz Çocuklar Modülü
  • Drama Çalışmaları Modülü
  • Drama Uygulamaları Modülü
  • Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
  • Eğitici Oyuncaklar  Modülü
  • Çocuklar İletişim – 1 Modülü
  • Çocukla İletişim – 2 Modülü

• ​Eğitim 16 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)  Program yaklaşık 480 saat iş yükünden oluşmaktadır.