Son Güncelleme Tarihi:7/2020

Halkla İlişkiler Sertifika Programı

Satış ve Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı

Satış ve pazarlama sürecini operasyonel ve yönetsel anlamda irdeleyerek ele almakta ve satış konusunda gerekli bilgi ve beceriye sahip, satış elemanları ve yöneticileri yetiştirmeyi, aynı zamanda da satışa odaklı donanımlı satış ekipleri geliştirmeyi hedeflemektedir.

Bu program; satış ve pazarlama sürecini operasyonel ve yönetsel anlamda irdeleyerek ele almakta ve satış konusunda gerekli bilgi ve beceriye sahip, satış elemanları  ve yöneticileri yetiştirmeyi, aynı zamanda da satışa odaklı donanımlı satış ekipleri geliştirmeyi hedeflemektedir.

Eğitim İçeriği;

- Temel Pazarlama Bilgisi ve Modern Pazarlama Anlayışı