Son Güncelleme Tarihi:7/2020

Satış Danışmanlığı Sertifika Programı

Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Pazarlama, marka, satış ve kurumsal iletişim yönetimi konularındaki kariyerlerinde ilerlemek isteyen kişilerin yanı sıra, perakende, mağazacılık ve finans sektörlerindeki, pazarlama, pazarlama araştırması, marka yönetimi, ürün yönetimi, satış ve satış raporlama konularındaki kariyerlerinde ilerlemek isteyen kişiler veya kariyer planı yapmayı hedefleyen kişiler için geliştirici bir programdır.

Bu eğitim, genel pazarlama prensipleri konusunda uzmanlaşmak isteyen tüm katılımcılara, modern ve bütünleşik pazarlama yaklaşımları ışığında planlama ve yönetme becerisini kazandırmayı amaçlar. Eğitim içeriği, pazarlama alanında kariyer hedefleyen veya bu alanda çalışan profesyonellere ve yöneticilere yönelik hazırlanmıştır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

• Pazarlama Kavramı
  • Pazarlama ve Bilgi İlişkisi
  • Pazarlama Araştırmaları ve Yöntemleri