Son Güncelleme Tarihi:12/2020

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Pazarlama, marka, satış ve kurumsal iletişim yönetimi konularındaki kariyerlerinde ilerlemek isteyen kişilerin yanı sıra, perakende, mağazacılık ve finans sektörlerindeki, pazarlama, pazarlama araştırması, marka yönetimi, ürün yönetimi, satış ve satış raporlama konularındaki kariyerlerinde ilerlemek isteyen kişiler veya kariyer planı yapmayı hedefleyen kişiler için geliştirici bir programdır.

Bu eğitim, genel pazarlama prensipleri konusunda uzmanlaşmak isteyen tüm katılımcılara, modern ve bütünleşik pazarlama yaklaşımları ışığında planlama ve yönetme becerisini kazandırmayı amaçlar. Eğitim içeriği, pazarlama alanında kariyer hedefleyen veya bu alanda çalışan profesyonellere ve yöneticilere yönelik hazırlanmıştır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

• Pazarlama Kavramı
  • Pazarlama ve Bilgi İlişkisi
  • Pazarlama Araştırmaları ve Yöntemleri
  • Jenerik Pazarlama Stratejilerinin İrdelenmesi
  • Maliyet Liderliği, Farklılaşma, Odaklanma
  • Tüketici Segmentasyon Kriterleri ve Hedef Kitle Seçimi
  • Pazarlama Karmasının Detaylı Olarak Anlatılması (4P)
  • (Price) Fiyatlama
  • (Place) Dağıtım / Yer
  • (Product) Ürün
  • (Promotion) Tutundurma
  • Reklam ve Satış Geliştirme Süreci
  • Tanıtım ve Halkla İlişkiler
  • Kişisel Satış Süreci
  • Markalaşma Süreci ve Marka Konumlandırma

P
191 gün önce
PINAR T.
Genel anlamda pazarlama kavramı üzerinde durulmuş. Aynı zamanda marka ve satış konularına da yer verilmiş. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
F
133 gün önce
FERİT H.
Sertifika eğitimini yararlı buldum. Pazarlama alanlarında etkili konulardan bahsedilmiş. Teşekkürler, kolay gelsin.

17 Ocak 2021 23:59

18 Ocak 2021 11:00