Eğitmen: Geniş Çaplı Eğitmen Kadrosu
 Son Güncelleme Tarihi:7/2020

Çocuk Gelişimi Sertifika Programı

Çocuklar için Felsefe P4C Sertifika Programı

Çocuklar İçin felsefe (Philosophy for Children-P4C), 21.yy becerileri olarak kabul edilen yaratıcı, özenli, dayanışmacı ve eleştirel düşünmeyi, küçük yaşlardan itibaren çocuklara kazandırmayı amaçlayan pedogojik bir yöntem.

P4C, çocukların ezberci eğitim sisteminden dolayı körelmiş olan kabiliyetlerinin tekrar canlandırılması, hikayeler yoluyla, küçük yaşlardan itibaren sorgulayıcı, eleştirel ve yaratıcı düşünmenin kazandırılması amaçlanmış ve özenli düşünme, yaratıcı düşünme, dayanışmacı düşünme, eleştirel düşünme olarak 4 temel ilkeyle bu beceriler çocuklara kazandırılmaya çalışılmıştır.

Bu eğitim, öğretmenlere ve öğretmen adaylarına verilmek üzere oluşturulmuştur. Branş ya da alan farkı gözetmeden her öğretmen ya da adayının alması gereken bir eğitimdir. 56 saatten oluşan bu eğitimde bir alan içeriği değil, bir konu/kavram/problemin çocuklara nasıl aktarılacağı ya da kavratılacağının yöntemi verilecektir. Bu nedenle bu sertifika programının amacı, yaratıcı, katılımcı, dayanışmacı ve eleştirel düşünmeyi, küçük yaşlardan itibaren çocuklara kazandırmayı içeren bir yöntemi, katılımcılarla paylaşmaktır. Sertifika programına katılım sağlayıp eğitim sonunda gerçekleştirilecek online sınavda başarılı olan katılımcılara P4C eğitmen sertifikası verilecektir.

Eğitim Şekli: Uzaktan Eğitim

• Çalışmak/Aylaklık
  • Değerlendirme

Neden Katılmalısın ?

• Kaliteli, güvenilir ve tanınırlığı yüksek üniversite belgenizi CV'nize altın harflerle yazdırın.
  • İş Mülakatlarında herkesten bir adım önde olun.
  • İşinizde yükselin ve kariyerinizde gelişim fırsatlarını kaçırmayın.

İLETİŞİM: 0850 304 31 34

23 Ağustos 2020 23:29