Son Güncelleme Tarihi:12/2020

Profesyonel Yaşam Koçluğu

0-36 Ay Çocuk Bakım Eğitimi Sertifika Programı

0-36 Çocuk Bakım Eğitimi Sertifika Programı, anaokulu, kreş yada çocuk bakım evlerinde öğretici yardımcısı olarak çalışan veya bu alanda kariyer hedefleyen bireylere yönelik gelişim programıdır.

• Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes bu eğitime başvuru yapabilir.

• Birey Gelişimi Modülü
  • Psikomotor Gelişim Modülü
  • Bilişsel Gelişim Modülü
  • Dil Gelişimi Modülü
  • Sosyal Gelişim Modülü
  • Duygusal Gelişim Modülü
  • Ahlak Gelişimi Modülü
  • Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
  • Oyun Etkinlikleri Modülü
  • Uyumsuz Çocuklar Modülü
  • Drama Çalışmaları Modülü
  • Drama Uygulamaları Modülü
  • Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
  • Eğitici Oyuncaklar  Modülü
  • Çocuklar İletişim – 1 Modülü
  • Çocukla İletişim – 2 Modülü

• ​Eğitim 16 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)  Program yaklaşık 480 saat iş yükünden oluşmaktadır.

Tamamı Uzaktan Eğitim : Tüm müfredat, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır. Eğitim ve sınav için üniversiteye gitmenize gerek kalmaz.

Adrese Teslim : Sertifikanız üniversite tarafından adresinize ücretsiz kargolanır. Sertifikalar ıslak imzalı ve üniversiteden doğrulanabilir.

İ
154 gün önce
İLAYDA Ç.
Eğitim içeriğinden memnun kaldım ama uygulamalı derslerin daha fazla olmasını isterdim. Yine de tavsiye edebileceğim bir sertifika programı. Anlatımlar açıklayıcı ve bilgilendirici.
O
138 gün önce
ONUR T.
Eğitici bir süreçti. Emeği geçen herkese teşekkürler.
117 gün önce
SEVDA K.
Ben halihazırda bu alanda çalışan biri olarak kendimi geliştirmek açısından programa başvuru yaptım. Gayet de memnun kaldım. Bu alandaki diğer programlara da bakacağım. Herkese teşekkürler.

17 Ocak 2021 23:59

18 Ocak 2021 11:00