Teslimat ve İade Şartları

ARTI - BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ den alınacak her eğitim internet üzerinden online olarak verileceği için kargo yada kurye ile gönderim olmayacaktır. Online sisteme giriş bilgileri e-mail adresine gönderilecektir. Kayıt olduktan sonra kayıt esnasında belirtilen mail adresinde herhangi bir mail yok ise lütfen gereksiz/spam kutusunu kontrol ediniz.

İade Şartları

ARTI - BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ den satın alınan eğitime giriş yaptıktan sonra içeriklerin kopyalanması durumundan dolayı cayma hakkı yoktur fakat eğitime giriş yapmadan yedi (7) gün içinde cayma hakkı vardır. İade işlemi, alışveriş kredi kartı ile yapılmış ise kullanılan kredi kartına 2 hafta içinde şayet eft/havale ile ödeme yapılmışsa belirtilen banka hesabına 2 hafta içinde iade işlemi gerçekleştirilecektir.